CM.COM - Digitaal ondertekenen voor bedrijven

CM.COM - Digitaal ondertekenen voor bedrijven

Met Sign onderteken je contracten, overeenkomsten en documenten snel en rechtsgeldig zonder onnodig printen en scannen.

Sneller en goedkoper. Meer resultaat. Makkelijk en overal. Minder risico.

Documenten aanmaken via een document generator in Bendy en direct versturen voor digitale ondertekening. Na ondertekening staat de geheel getekende versie direct bij de gebruiker tussen de documenten.

Freelance Factoring

Freelance Factoring

Binnen 24 uur je factuur betaald krijgen? Dat kan! FreelanceFactoring wacht op de betalingstermijn die jij hebt afgesproken met je klant en betaald jou direct het factuurbedrag uit. Factuur wordt via een API koppeling van Bendy naar Freelance Factoring gestuurd.

Meer voordelen:
 Jij hoeft je klant niet meer na te bellen en herinneringen te sturen over de betaling van je factuur. FreelanceFactoring voert namelijk jouw debiteurenbeheer uit.
 Geen zorgen meer of je factuur wel betaald gaat worden, want jouw factuur is verzekerd tegen het faillissementsrisico.
 Met de flexibele dienstverlening van FreelanceFactoring bepaal jij welke facturen je via factoring wilt laten verlopen.

Minox Boekhoudpakket

Minox Boekhoudpakket

De software van Bendy helpt je als bemiddelaar van externe professionals in het administratieve proces van inkoop tot verkoop. Voor de boekhouding werkt Bendy samen met boekhoudspecialist Minox. Verzorg je boekhouding met de intuïtieve boekhoudsoftware van Minox en zorg dat je administratieve bemiddelingsproces naadloos aansluit op je financiële huishouding. Houd daarnaast met de handige ondernemersapp van Bizcuit altijd een actueel financieel overzicht en beheer heel eenvoudig je dagelijkse administratie.

Wtza abonnement voor zzp-ers in de zorg

Wtza abonnement voor zzp-ers in de zorg

Met één abonnement jouw basis op orde;
Toegang tot onze klachtenregeling;
De beschikking over een eigen basis kwaliteitssysteem;
Toegang tot onze geaccrediteerde online training;
Iedere maand de laatste actualiteit via onze maandupdate;
All-in voor €10 per maand inclusief BTW.
Brengt jouw basis op orde met het Wtza abonnement!

https://www.zzp-erindezorg.nl/wtza-abonnement

Mollie Betaalmethodes

Mollie Betaalmethodes

Mollie ondersteunt alle bekende online betaalmethodes. Internationaal groeien of focussen op een specifieke markt, met Mollie laat je je bedrijf groeien waar je wilt.

Het Flexhuis

Het Flexhuis

Het Flexhuis is al 10 jaar dé inhuurspecialist voor de (semi) publieke sector met specialisatie zorg en gemeenten.

Het inhuren van personeel maakt steeds meer deel uit van de totale planning van personeel, nu en in de toekomst. Belangrijker dan ooit is het verbinden van vast en flex en zorgvuldig te kijken naar de behoefte die u daadwerkelijk heeft in plaats van enkel de contractvorm. De markt goed ontsluiten is dan ook essentieel, waarbij facetten als wet- en regelgeving, efficiency en risico- en kostenbeheersing niet uit het oog verloren mogen worden.

Van Soest Office Support

Van Soest Office Support

Van Soest Office Support is expert op het gebied van juridische, secretariële en boekhoudkundige diensten. Wij verzorgen o.a. de administratie voor bedrijven uit diverse branches in het MKB tot en met 50 werknemers. Ook ondersteunen wij bedrijven d.m.v .mediation op het gebied o.a. arbeidsrecht en familierecht. Dit doet ons team met professioneel, enthousiasme, gedrevenheid en flexibiliteit. Dit doen wij uiteraard ook voor ZZP’ers maar ook voor particulieren. Onze manier van werken met persoonlijke aandacht en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening stelt u als ondernemer in staat om passende keuzes voor uw bedrijf te maken.

Finna Administratiekantoor

Finna Administratiekantoor

Finna is hét administratiekantoor in Nieuwegein voor het Midden en Klein Bedrijf!
Of je nu werkzaam bent als zzp'er, freelancer of (startende) ondernemer, bij Finna ben je aan het juiste adres. Finna neemt de boekhouding voor je uit handen, stelt de jaarrekening samen en doet de belastingaangiften.

Waarom partner van Bendy? Finna is al sinds de start van Bendy bij het bedrijf betrokken. Het klantenportefeuille heeft diverse zzp'ers werkzaam in de zorg en zij maken gebruik van de dienstverlening van Bendy.

Ook voor particulieren zonder eigen bedrijf regelt Finna de aangifte inkomstenbelasting. Verspil geen kostbare tijd! Laat je administratie goed verzorgen!