Met behulp van de arbeidsbemiddelingssoftware van BENDY zetten we samen met jou je eigen app en platform op. Hierdoor hou jij tijd over voor belangrijke zaken en ga je effectiever met je eigen tijd en kosten om.
BENDY biedt alle dagelijkse onderdelen tussen planning en facturatie in een handige eigen app, met jouw eigen look en feel of huisstijl. Wij maken het voor flexwerkers heel eenvoudig om te reageren op bijvoorbeeld ad-hoc diensten die worden aangeboden. Hierdoor maken we jouw organisatie nog aantrekkelijker voor opdrachtgevers en voor de mensen die voor jou werken. BENDY biedt dus een compleet softwarepakket aan inclusief extra service zoals directe telefonische bereikbaarheid bij vragen en opmerkingen. Dit laatste blijkt best bijzonder te zijn, maar vinden wij heel gewoon.

Flexibiliteit.

Op ieder vlak

Oprechte aandacht, goed luisteren en samenwerken is iets waar we goed in zijn. Onze relaties ervaren dat ook op die manier. Daarnaast heeft Bendy vijf fulltime IT’ers die dagelijks vanuit ons hoofdkantoor in Vianen lekker bezig zijn met het vernieuwen en verbeteren van de software en doen dat dus eigenlijk samen met jou. Want; heb je een goed idee voor jezelf, en is het ook handig voor onze andere relaties? Dan bouwen we dat voor iedereen. Jouw feedback nemen we dus altijd serieus, en kunnen we onverhoopt iets niet? Dan denkt onze klantenservice uiteraard graag met je mee om het toch op te lossen.

Alles binnen handbereik.

En eenvoudig in gebruik

Eén app voor alles

In onze handige app kunnen jouw flexwerkers werkelijk alles. Van het reageren op openstaande diensten, urenregistratie tot aan het ondertekenen van digitale urenbriefjes en het inzien van de eigen facturen. En; het is echt jouw eigen app die vindbaar is onder je eigen naam in alle appstores. Je gebruikt dus geen generieke app die jouw concurrenten ook gebruiken.

Planning

De flexwerker krijgt pushberichten over diensten die relevant zijn via jullie eigen app en reageert op diensten die interessant zijn. Je hoeft dus niet langer aan de slag met whatsappgroepen en ellendig lange Excellijsten.

Urenregistratie

Meerdere mogelijkheden tot urenregistratie. Je bent zelf “in control” of laat je flexwerkers zelf hun uren boeken. Onze software biedt meerdere mogelijkheden!

Facturatie

Met de uitgebreide en krachtige facturatiemodule worden de geregistreerde uren gekoppeld aan de tarieven. Is er sprake van ORT? Geen enkel probleem! Met één druk op de knop zorgt de ORT-calculator voor het juiste tarief bij het juiste tijdstip.

No use No pay

Onze filosofie is dat je alleen betaalt voor de flexwerkers die ook daadwerkelijk aan het werk zijn. Daarom betaal je bij ons voor het gebruik van de software nooit vooraf, maar achteraf voor het aantal flexwerkers dat gewerkt heeft in een kalendermaand. Maak je geen gebruik van de software, dan betaal je ook niet. Daarom is onze software geschikt voor zowel de grote (door middel van staffelkorting), als kleine bemiddelaar.

Alleen betalen wat je gebruikt. Lekker makkelijk!

Luisteren is ook een vak

Bij ons houdt het niet op wanneer je gebruik gaat maken van de software van Bendy, integendeel. Na een uitgebreide on boarding -zodat jij comfortabel genoeg bent om met het systeem aan de slag te gaan-, hebben wij een uitgebreide en ervaren klantenservice die ook telefonisch bereikbaar is voor korte vragen. Heb je meer complexe en uitgebreide vragen? Dan plannen we zonder kosten een sessie in, zodat jij alle antwoorden krijgt. Zo zijn wij!

Bendy: software with a service!

Benieuwd naar een demo?